Σοφρίτο
Σοφρίτο

ΥΛΙΚΑ:
  • 3 φιλέτα κοτόπουλου
  • 8 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 πράσινες πιπεριές
  • 2 πιπεριές φλωρίνης
  • 2 σκελίδες σκόρδου
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 ματσάκι κόλιανδρο
  • 1-2 μικρές πιπεριές καυτερές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλατίζουμε το κοτόπουλο. Ζεσταίνουμε το λάδι σε τηγάνι. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το σκόρδο και το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτια και σιγοψήνουμε για 15-20 λεπτά. Αποσύρουμε το κοτόπουλο από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με τον κόλιανδρο. Παίρνουμε ένα μερος απο τις πιπεριές και τις χτυπάμε στο μπλέντερ ώσπου να γίνουν κρέμα. Βάζουμε στο πιάτο 2-3 κουταλιές από την κρέμα πιπεριάς, από πάνω το κοτόπουλο, γαρνίρουμε με τις υπόλοιπες πιπεριές και σερβίρουμε.